GR8 ICS: De grootste Benelux Exclusive Car Expo

Op zaterdag 27 en zondag 28april 2019 daalt GR8 ICS (International Car Show) neer in Kortrijk XPO om niet minder dan 36.000 indoor m² te vullen met zo’n 1000 geselecteerde Showcars, Oldtimers, Supercars,… Terwijl ook tal van traders en dealers van nieuwe en tweedehands wagens met attitude de beursvloer zullen bevolken. Heel wat befaamde Tuners zullen aanwezig zijn – zoals Rauh Welt, Rocket Bunny, Liberty Walk en veel meer.

Op GR8 ICS 2019 zijn er verschillende hallen, voor elk wat wils. Alle merken en stijlen worden er vertegenwoordigd. Er is een dedicated Supercar hall, dedicated Oldtimer Halls, Halls met state-of-the-art Tuning, … Enkel het beste.

Praktische Informatie

Openingsuren Show:

Zaterdag 27.04.2019 van 10:00 – 18:00
Zondag 28.04.2019 van10:00 – 17:00

Tickets:

Tot 12 jaar gratis
Vanaf 12 jaar : € 15
Tickets enkel te bekomen aan de deur. Geen voorverkoop.

Kinderen:

Tot 12 jaar gratis
Vanaf 12 jaar : € 15
Springkasteel & Randanimatie aanwezig

Adres:

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
Belgium

Parking:

4 € / dag

Faciliteiten:

WC’s & Catering – verzorgd door Kortrijk XPO
Huisdieren zijn Toegelaten!

Onze Exposanten:

Ook dit jaar pakt GR8 ICS uit met een stevig aantal kwalitatieve partners,  clubs en shows.

Waarom GR8 ICS?

Dat het GR8 magazine al zijn pluimen heeft verdiend in de autosector is ontegensprekelijk.

Maar helaas kunnen wij via dit magazine er nog niet voor zorgen dat je de geur van de auto kan opsnuiven, het ronkende geluid van de motor kan horen, de velgen aan een kritische blik kan onderwerpen of het unieke verhaal van de eigenaar horen, …

Om die reden vonden wij het hoog tijd om een nieuwe event te lanceren: GR8 INTERNATIONAL CAR SHOW, de meest complete car show in België.

We kozen doelbewust voor een heel breed aanbod: oldtimers, clubs, dreamcars & collector cars, verkoop nieuwe en tweedehandswagens, getunede wagens, carparts en een swap meet.

Als autoliefhebber heb je altijd wel een voorkeur, maar geef toe, mooie wagens uit om het even welk segment, kunnen steeds bekoren.

Kom op deze beurs inspiratie opdoen, nieuwe contacten leggen, unieke stukken kopen en gewoon genieten van al het moois dat de autosector ons biedt !

Graag tot dan!

Het GR8 – I.C.S. team